studio calla

Opening 7 oktober 17.00 – save the date

We would like to invite you to the official opening of Studio Yalla on October 7th, 2016 starting at 5PM at Derde Kostverlorenkade 35. This will give you an opportunity to see the space, meet the current artists, and see their work. There will be a program of live music, Syrian food, an exhibition of the artist’s work — including a special sale of small sketches for a reasonable price. More details will follow soon.

We nodigen je graag uit voor de officiële opening van Studio Yalla op 7 oktober om kennis te maken met dit nieuwe initiatief. Er is live muziek, Syrische gerechten, een expositie van het werk van de kunstenaars, en de mogelijkheid om voor kleine prijsjes schetsen te bemachtigen. Om 17:00 gaan de deuren open, een uitgebreide agenda volgt.

Dit feestje wordt mede mogelijk gemaakt door Theater de Cameleon. Bedankt!